Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

16. 10. 2011

ALOXXI International predstavio novi program

proizvoda za bojenje i negovanje kose

U beogradskom hotelu „Best Western“ zvanično je, prvi put na domaćem tržištu, predstavljen ekskluzivni program za bojenje i negovanje kose američke kompanije Aloxxi International, čiji je generalni distributer za Srbiju Primax d.o.o.

Kao osnivač kompanije OPI, svetskog lidera u profesionalnoj nezi noktiju, George W. Schaefer je izgradio  brend kroz svoju strast i smisao za posao, demonstritajući na taj način svoju posvećenost industriji profesionalne lepote.

Schaefer  je rešio da uvede prekopotrebne inovacije u svet profesionalnih boja za kosu, na taj način ih približivši i krajnkim potrošačima. Uvođenjem inovacija, uz unapređene formule, dobijeni su proizvodi koji predstavljaju savršenu mešavinu sastojaka i kompleksa, čiji je cilj da zaštite, hrane i oporave bojenu kosu, a istovremeno pruže intenzivno bogate pigmente za vrhunske krajnje rezultate.

U kompaniji Aloxxi, boja je više od formule, ona je ličnost. Aloxxi obezbeđuje ekskluzivni program za bojenje kose koji daje akcenat na intenzivnoj, bogatoj boji i na revolucionarnom napretku u tehnologiji proizvoda, fokusirajući se na celokupno zdravlje svih tipova farbane kose. Aloxxi daje profesionalcima alat za stvaranje, a klijentima boju koja se ističe i bolje definiše njihovu ličnost.

Proglašeni pobednici

Proglašeni pobednici

Pret A Opel i FotOpel konkursa ...

Blue Rose

Blue Rose

u Zira Centru ...

Boss store Beograd

Boss store Beograd

proslavio deseti rođendan ...

Loreal Paris

Loreal Paris

neodoljiva praznična ponuda ...

Intimissimi

Intimissimi

u novogodišnjem duhu ...

Search