Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

11. 11. 2011

Women` Secret

aktuelne kolekcije

Women`s Secret kolekcija za aktuelnu sezonu tematski je podeljena na tri segmenta: BAMBI, COUNTRYSIDE i TRADITIONAL.

BAMBI odlikuje mekoća i ženstvenost, naglašena cvetićima, tačkicama i printovima na donjim delovima, kao i Bambi figuricama na gornjim. Karakteristične boje su  braon, bež sa notama bledo roze i nebo plava;  kolekcija obuhvata i savršene modne dodatke kao sto su neseseri i papuče, koji će u vaše zimske noći uneti duh romantike.

    Raznobojna kolekcija COUNTRYSIDE prepoznaje se po pidžamama iz dva dela, koje možete slobodno kombinovati i ležerno nositi po kući i van nje - sa veoma primamljivim i najmodernijim dezenima i materijalima. Boje su jake, a to su zelena, plava, pink i bež sa raznoraznim printovima.. Sve što vam je potrebno da se prepustite prirodi ili pak opustite u gradu.

    Kolekcija TRADITIONAL - kombinacija tradicionalnih ideja sa dodirom modernog sika. Četiri osnovne boje - siva, pink, granit i bež – upotpunjuju raznovrsnost dezena koji vam omogućavaju atraktivno i slobodno kombinovanje gornjih i donjih delova. Noseći dezen kolekcije je cvetni - na bež ili svetlo braon podlozi. Neseseri i papuče sa veoma slatkom i nežnom notom daju modnu notu ovoj kolekciji.

Proglašeni pobednici

Proglašeni pobednici

Pret A Opel i FotOpel konkursa ...

Blue Rose

Blue Rose

u Zira Centru ...

Boss store Beograd

Boss store Beograd

proslavio deseti rođendan ...

Loreal Paris

Loreal Paris

neodoljiva praznična ponuda ...

Intimissimi

Intimissimi

u novogodišnjem duhu ...

Search