Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

13. 06. 2014

Laura Bailey

Urednica britanskog Vogue i model

Laura Bailey je rođena u Londonu 1972. godine. Modelingom je počela da se bavi tek u 21. godini, ali je uspela da ostavi traga. Radila je kampanje za GuessL'Oreal,  Marks and Spencer, Bella Freud, Temperley London i Chanel. Prelepa plavuša je uporedo radila na svojoj karijeri novinara, te je pisala za Vogue, Harper's Bazaar, Vanity Fair, Glamour, The Independent, The Daily Telegraph i The Sunday Times. Diplomirala je engleski jezik na Univerzitetu Southampton kao jedna od najboljih u klasi. 

Danas je deo Vogue UK tima, stilska ikona, majka dvoje dece i aktivno učestvuje u razvijanju britanske modne scene. Sarađuje sa nekoliko humanitarnih organizacija, a popela se i na Kilimandžaro u organizaciji dobrotvorne organizacije  Kids Company. 

Baileyeva vodi miran život, iako je jedna od najcenjenijih i najuticajnijih modnih novinara u Evropi i šire. Voli Pariz, Chanel i retro glamur, snimila je kratki film u kom i glumi, a sa izabranikom svog srca, filmskim producentom Eric Fellnerom uživa u vožnji bicikla po Londonu.

Njen zaštitni znak je duga, plava, negovana kosa, koju kako kaže može da češlja satima. 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search