Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

15. 05. 2014

Julia Restoin-Roitfeld

Julia Restoin-Roitfeld je ćerka Carine Roitfeld, koja je čiotavu deceniju bila urednik Vogue Paris izdanja i Christian Restoina, osnivača marke Equipment. Za nju i brata Vladimira, umetnost i moda su od bili sastavni deo života, još od najranijeg detinjstva.

Sa samo šest godina, 1986. godine, snimila je editorijal za Vogue Bambini, koji je slikao Mario Testino. Tada je njena majka upoznala proslavljenog fotografa a njihov poslovno – prijatlejiski odnos traje i danas.

Mlada Julia je ubrzo započela karijeru modela I pozirala za Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin, Mert Alas & Marcus Piggott i Corinne Day. Rođena Parižanka je studirala prestižni Parson, a stažirala je kod Craig McDeana. Tu je naučila produkciju i odlučila da ne krene u potpunosti majčinim koracima.

 Pojavila se u reklamama za Benetton, H&M, Tom Ford parfem, Mango, A.P.C, Lancôme i mnoge durge. Danas je konsultant kuća  Peter Som, Zac Posen i Jean-Paul Gaultier. Njena sfera interesovanja je svet reklama, grafički dizajn, ali povremeno rado stane pred kamere za neki od uvaženih magazina.

Sa Robert Konjicem ima ćerku rođenu 2012. godine, a uprkos tome što se par rastao ubrzo nakon njenog rođenja, Julia Restoin-Roitfeld stiže da obiđe sve Nedelje mode i najvažnije žurke, koje su joj sastavni deo posla.

Njen stil je oličenje Parižanke – od boja najviše nosi crnu, a dekadentne kombinacije za veče su joj uža specijalnost. Najčešće nosi Givenchy, Chanel, Pradu i Tom Forda, a zelenooka lepotica se crnih, visokih potpetica ne odriče gotovo nikada. U modnom svetu ima kraljevski status, što rođenjem , to i sopstvenim poslovnim poduhvatima.

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search