Štampaj

Pošalji prijatelju

30. 04. 2013

Ana Bogojevska

Novi član SML tima

Modna dizajnerka, novinarka i stilista, još od malih nogu je znala da želi da se bavi kreiranjem odeće. Svoje prve izložbe je organizovala s pet godina, na zidovima svoje dnevne sobe. Prva “prava” izložba u kojoj je učestvovala je Revija lepeza Škole za dizajn 2003., gde iste godine završava smer dizajn tekstila.  

Na studijama učestvovala na modnom događaju Fashion Revolution, gde je ušla u prvih deset dizajnera koji su dobili mogućnost da predstave svoje radove na reviji. 2008. godine pobeđuje na  konkursu magazina Grazia za najboljeg mladog dizajnera, i kao nagradu, naredne godine prikazuje samostalnu kolekciju u okviru Fashion Selectiona. Iste godine završava modni dizajn i počinje da radi u magazinu Grazia kao modni saradnik.    

Prvi samostalni stajling radi za slikarku i glumicu Mariju Đurić, koji je objavljen u  magazinu Grazia. Nakon toga radila je veliki broj editorijala i stilizovanja poznatih, a imala je čast da radi s poznatil fotografima poput Milene Rakočević, Miše Obradovića, Mike Knežević, Brace Nadeždić, Aleksandra Kujučeva i mnogim drugim, kao i s poznatima: Branka Katić, Snežana Dakić Mikić, Danica Maksimović, Nataša Marković, Zoe Kida, Jovan Memedović, Jelena Gavrilović…

Pored magazina Grazia, uređivala je modne rubrike u magazinima Ušće Trend i Fashion & Friends. Kao fantastično iskustvo izdvaja rad na emisiji Serbia's Next Top Model, gde je bila deo modnog tima koji je stilizovao učesnice u photoshooting sekciji. Pored toga, angažovana je kao freelance kostimograf na brojnim reklamama, spotovima i modnim revijama. 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Binx Walton

Binx Walton

17 godina, Nešvil, Sjedinjene Američke Države, broj odrađenih revija: 27 ...

Devon Windsor

Devon Windsor

19 godina, Sjedinjene Američke Države, broj revija: 25 ...

Elodia Prieto

Elodia Prieto

21 godina, Francuska, broj revija: 17 ...

Anna Ewers

Anna Ewers

20 godina, iz Nemačke, broj revija: 37 ...

Ophelie Guillermand

Ophelie Guillermand

19 godina, Francuska, broj odrađenih revija: 40 ...

Search