Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

18. 07. 2017

Kutak za vas!

Naš gost: Tatjana Krstić

Ime i prezime: Tatjana Krstić

Godine: 39. godina

Zanimanje: Voditelj TV emisije "Pet friendly"

Hobi: Dizajner "Odelca za kuce - Fancy dog"

1.Kako ste danas? Kako ste započeli dan?

Danas se osećam veoma lepo, osvanuo je još jedan sunčani, letnji dan. Svoj dan započinjem kašičicom meda sa malo limuna isceđenog u vodi. Doručak smatram najvažnijim obrokom, trudim se da svaki put bude drugačiji. Konkretno danas na meniju je bilo prženo jaje, pileća viršla, parče sira, tosta i sveža zelena salata. 

2. Kako izgleda vaša jutarnja rutina?

Svako jutro kada ustanem, nakon tuširanja i jutarnje toalete pristupam nezi lica i tela. Krema za lice koju koristim je Bioten hyaluronic 3 d, koja mojoj suvoj i osetljivoj koži daje optimalnu hidrataciju neophodnu za dan. Šminkanje zavisi od prilike - ukoliko je dan, koristim samo puder u prahu, maskaru, malo alajnera, rumenilo i sjaj za usne. Večernja šminka je jača, naglašavam uvek oči lli usne u zavisnosti od odevne kombinacije. Za potrebe snimanja emisije koju vodim neophodna je jača šminka, pa se u skladu sa tim trudim da što više negujem kožu lica i ne opterećujem je kada to nije potrebno. Parfemi se u mojoj upotrebi dele na letnje i zimske, za leto je to Versace Vanitas, a za zimu Versace Crystal Noir.

3. Kako negujete kosu, da li to radi frizer, sami kod kuće, šta koristite od preparata i kakve frizure obično nosite?

S obzirom da imam plavu kosu koja zahteva dodatnu negu kako bi bila zdrava, zaista se trudim da koristim vrhunske i kvalitetne preparate koji odgovaraju mojoj kosi. Od šampona to su Pantene Pro-V, Loreal Elseve Double Elixir, obavezna je i maska za kosu od kavijara i  silikonske kapi koji se nanose na krajeve. Posećujem  često frizera zbog skraćivanja krajeva i šiški. Imam tu sreću da mi najbolja drugarica vodi jedan frizersko kozmetički salon pa mi je svakako lakše i jednostavnije da se prepustim njenom umeću. Što se frizura tiče, volim različite u zavisnosti od vremena i prilike. Ukoliko su to frizure za televiziju biram lepo isfeniranu kosu ili elegantnu pundju, a za svoje slobodno vreme kombinujem rep, kikice, pletenice i sl.

4. Šta najviše volite u svom poslu, koji je to osećaj koji vas ispunjava?

Ono što me najviše ispunjava u voditeljskom poslu TV emisije "Pet friendly" jeste što vrlo često imamo susrete sa različitim životinjama i sagovornicima koji se bave njima. Emisija se bavi svim životinjama, najviše kućnim ljubimcima, savetima o ishrani i zdravlju, nezi istih. Psi su životinje koje nam pružaju bezuslovnu ljubav, oplemenjuju naš život. Najmanje što možemo da učinimo za njih je da vodimo računa o njihovom zdravlju, ishrani i izgledu.

5. Kada ste poslednji put uradili nešto po prvi put? Gde idete kada vam treba samoća?

Život je pun izazova i taman kada pomislimo da smo sve prošli i videli, uspe da nas iznenadi nečim potpuno novim. Nešto što bih izdvojila je moj prvi voditeljski angažman u emisiji koji se desio u Temišvaru (januar 2017 god) gde sam potpuno nepripremljeno uradila intervju sa Predsednikom Kinološkog saveza Rumunije i Predsednicom Kinološkog Saveza Temišvara. Kada mi je potrebna samoća uzmem svog Medicu (patuljastog šnaucera) i odemo u šetnju gde oboje uživamo. Takvi trenuci su zaista neprocenjivi.

6. Vaš savet za srećan život ili moto...?

Ne postoji jedinstveni moto za sreću, svako u sebi nosi recept koji treba da primeni. Dakle, sreća je u nama samima, zato uživajte u trenutku i zakoračite u srećan život.

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search