Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

04. 04. 2017

Protect & Care linija proizvoda

NIVEA MEN unapređuje čuvenu Original liniju proizvoda novim imenom i dizajnom, kao i poboljšanom formulacijom i mirisom, koja delotvorno štiti mušku kožu.

Dan jednog muškarca može biti dug i nepredvidiv – nikad ne znate šta će se desiti. Međutim, muškarci žele da izgledaju i osećaju se negovano bez mnogo napora. Sa više od veka iskustva u oblasti nege kože, NIVEA zna da muška koža ima posebne potrebe i kakva joj je nega potrebna. Original linija sada postaje NIVEA MEN Protect & Care linija koja i dalje nudi poznatu zaštitu i negu za mušku kožu, ali sada sa unapređenom formulacijom, novim muževnim mirisom i dizajnom čistih linija!

Muška koža je zaštićena od svakodnevnog stresa, poput brijanja, tako da izgleda prirodno zdravo uz pomoć unapređene formulacije koja sadrži aloe veru i provitamin B5 i štiti kožu od isušivanja dok joj istovremeno obezbeđuje hidrataciju i negu. 

Formulacija dolazi sa novim, modernijim i muževnim mirisom. Zasnovan je na fougère accord mirisnoj bazi, dopunjenoj ambrom, morskim, drvenastim i mošusnim notama, što odražava karakter nege i hidratacije koju NIVEA MEN Protect & Care proizvodi pružaju. Pošto nova formulacija i miris zaslužuju i novi dizajn, pakovanja su modernizovana, pojednostavljena i obojena skladnim muževnijim plavim, srebrnim i belim tonovima, što potrošačima olakšava pronalaženje proizvoda na polici.                 

Preporučujemo

foto

21. 07. 16

Lutka sa Chanel Couture piste

Zavodljiv izgled pravo sa Nedelje visoke mode

foto

27. 07. 16

Dominacija pliša u novoj sezoni

Dolce&Gabbana, Valentino, Prada, MSGM, Vetements

foto

11. 07. 16

Max Mara aksesoari za jesen 2016.

Kampanja predvođena Gigi Hadid

Search