Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

09. 02. 2016

F.R.S. for restless sleepers

Kada pidžama izađe iz spavaće sobe

F.R.S. for restless sleepers je brend koji je nastao u Milanu, pod palicom  Francesce Ruffini. Njena ideja je bila da pidžamu, najintimniji odevni komad, izvede iz spavaće sobe na ulice.

Tako je ona i predvodnik jednog od najvećih trendova sezone proleće/leto 2016. godine, a za razliku od klasične pidžame, ove su izrađene od svile i krasi ih bogatstvo boja i printova.

Kada smo kod printova, oni su inspirisani Istokom, cvetnim igrama 50-ih i geometrijskim podvizima 70-ih. Svila od koje se prave ovi komadi spada među najkvalitetnije na svetu, dolazi pravo sa obale jezera Komo, dok su detalji izrađeni od najfinijih materijala sa Dalekog Istoka, pretežno Kine.

F.R.S. predstavlja poeziju i praktičnost, barem tako svoj brend vidi ponosna vlasnica, koja ističe da sada možete da u svojoj najintimnijoj odeći odete bilo kuda.

Ovi komadi su idealni za kombinovanje, oživeće outfite posebno tokom toplijih dana, praktični su i vedri, a motivi su jednostavno fantastični! Cela priča nas jako podseća na stvaranje palazzo pantalona, koje su i danas must have komad tokom prolećnih i letnjih dana.

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search