Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

16. 10. 2014

Léa Seydoux: Bond devojka nosi Pradu

Francuska glumica o kojoj svi pričaju

Léa Seydoux je 29-godišnja francuska glumica, koja je svet osvojila pojavljivanjem u filmovima "Ponoć u Parizu" i "Mission: Impossible - Ghost Protocol". Sada je ova mlada lepotica na redu da postane nova Bond devojka, a njena ljubav prema kući Prada je otvorila novo pitanje: da li će Prada biti zadužena za izgled najnovije devojke proslavljenog agenta u službi kraljičinog veličanstva?

Novi film o tajnom agentu 007 nas očekuje krajem 2015. godine, a u međuvremenu Léa Seydoux je zauzeta ne samo snimanjem filmova, već i reklamnih kampanja i naslovnih strana.

Ona se pojavila u kratkom Prada filmu 2013. godine, zatim je zamenila Kate Moss u kampanji za Rag & Bone, a nakon toga je sa Adèle Exarchopoulos pozirala za Miu Miu resort kampanju.

Miuccia Prada obožava ovu talentovanu glumicu, koja je možda stidljiva i misteriozna, ali poznaje modni svet. Najbolji prijatelj njenog oca je Christian Louboutin, tako da je uvek besprekorno odevena na crvenom tepihu, a potrebno je dodati da je pozirala i za Levis, kao i za skandaloznu kampanju brenda American Apparel. 

Iako nije potvrđeno, saradnja Prade sa novim filmom o James Bondu je realna, što zbog veza same kuće sa filmskom industrijom, to i zbog fantastične saranje Lée sa ovom italijanskom modnom imperijom. 


Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search