Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

21. 07. 2014

Gia Coppola

Kinematografija u krvi

Gia Coppola, unuka legendarnog Francis Ford Coppole, nećaka Nicolas Cagea Sofia Coppole, rođena je 1. januara 1987. godine. Njen otac, Gian-Carlo Coppola, je poginuo pre rođenja Gie, te je odrastala uz majku, Jacqueline de la Fontaine, i očuha, Peter Gettyja, koji je takođe iz sveta filma. Logično je bilo da se i 27-godišnja Gia pre ili kasnije nađe u filmskim vodama.

Za to je naviše zaslužna njena tetka, Sofia Coppola, za koju kaže da je poput starije sestre. Godina 2010. je bila presudna za nju jer je učestvovala na snimanjima dva filma, "Somewhere" i "Twixt". Ubrzo je shvatila da joj je budućnost u svetu filma, ali je započela sa formom kratkog filma za modne kuće Opening Ceremony i Zac Posen. Prvi pravi projekat je naišao kada je upoznala James Franca i upustila se u adaptaciju romana "Paolo Alto".

Slučajno ili ne, u filmu glume Emma Roberts, sestričina Julie Roberts Jack Kilmer, sin Val Kilmera, deca koju je posmatrala kako odrastaju i kojima je povremeno bila bebisiterka. 

Gia Coppola polako i smišljeno radi na svom sledećem potezu. Ona uredno priprema scenario za novi film, ali ga vešto krije. U međuvremenu se preselila u Njujork, ali i dalje više voli kalifornijsko sunce pod kojim je odrasla.

Uz podršku poznate porodice, Gia Coppola nema prepreka u svetu sedme umetnosti. Gia takođe uživa da slika, piše, a poput svake žene u 20-im voli modu, mada je isuviše lenja da ide u kupovinu, već preferira da je obavi preko interneta. Spoj mode i filma je uvek intrigirao, mada ne vidi sebe kao nekog ko je pravi modni znalac. 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Search