Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

17. 10. 2013

Kate Moss postaje urednica Vogue-a

Modno pojačanje koje se dugo čekalo

Kate Moss kao da je prošla sve što se ima proći u modnom svetu- nosila je modele na revijama najpopularnijih dizajnera, bila muza istih, njeno lice je predstavljalo veliki broj brendova, krasila bezbroj naslovnih strana i uvek je omiljena i popularna gde god da krene... Ali jednu stvar još nije radila- a to je modno novinarstvo, to jest, barem do sada...

Britanski Vogue je rešio taj problem i angažovao je kao saradnicu modne redakcije. Ona se od početka svoje karijere čak 33 puta našla na naslovnoj strani ovog prestižnog modnog štiva, da ne pominjemo nebrojano puta koliko je bila na njegovim stranama, ali ovo je prvi put da će stati sa druge strane objektiva i dirigovati celom operacijom.

Kate će se pridružiti timu Vogue eksperata i moći će da bira manekene, lokacije, fotografe i naravno garderobu za slikanja. Vogue tim je oduševljen ovim projektom pošto je Kate, kako kažu, talentovana, ima sjajan stil, razume modu i veoma je dobro poznaje i zna šta je potrebno za sjajnu modnu fotografiju.

Plodove ovog angažmana ceo svet će imati priliku da vidi na proleće, kada će prvi broj sa Kate u impressumu izaći. 

Iščekujemo sa nestrpljenjem!

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search