Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

15. 01. 2013

Dole plastična hirurgija! Živeo ples!

Nova Nike reklama

Poznati brend Nike predstavio je novu reklamu, čiji je ceo koncept podređen krilatici ’’Body by Dance’’. Reklamu je radila marketinška agencija Madre, Buenos Aires. Za muziku je zaslužan Gustavo Alfredo Santaolalla, argentinski muzičar, kompozitor i producent. Ukoliko vam njegovo ime ne zvuči poznato, sigurno znate njegov rad na filmovima ‘’Brokeback Mountain’’ i ‘’Babel’’.

Reklama koja traje tri minuta, prikazuje mladu damu, nezadovoljnu svojim izgledom. Ona odlučuje da se prepusti rukama plastičnog hirurga, ali u poslednjem momentu počinje da pleše, a priključuju joj se i ostale devojke sa klinike. Poenta je da se pošalje poruka o zdravom načinu života. Naravno, plesačice u spotu nose Nike odeću i obuću, koja po stilu savršeno korespondira sa koreografijom.

Nike je uvideo da se sve više žena odlučuje za odlazak kod plastičnog hirurga u želji da preoblikuju svoje telo. Zato im ‘’Body by dance’’ sugeriše da je ples mnogo lepši, zabavniji i svakako manje rizičan način da se postignu određeni rezultati.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search