Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

04. 12. 2012

Sarah tvrdi da nije modna ikona

Mi mislimo da jeste i mnogo više od toga

Sarah Jessica Parker, glumica koju znate po čuvenoj ulozi Carrie Bradshaw, novinarke koja suvereno vlada modom, insistira da u stvarnosti nije takva.

Ona tvrdi da je to identitet koji ima dobre i loše momente, pa zbog toga ga nije u potpunosti prihvatila. Ljudi često povezuju glumce sa njihovim likom sa platna, te imaju ljubazne, ali i neke negativne komentare. Sarah je naučila da sve kritike prihvati sa osmehom. U pravom životu ona nije opsednuta modom i sređena tokom celog dana.

Ipak ova poznata glumica, krasila je mnoge naslovne strane Voguea i priznaje da će moda uvek biti bitna stavka u njenom životu, ali da glamur crvenog tepiha nije svakodnevna rutina. Privilegija da haljine pozajmljuje od najpoznatijih kreatora za određene prilike, čini je srećnom i u njima istinski uživa. Ali, realnost je drugačija, nije zgodno biti tako obučen kada se borite sa dnevnim obavezama i troje dece. Kada imate ograničeno vreme da sve završite, zaboravljate na sujetu, tvrdi Sarah.

Parkerova svakako svoje vreme ne troši samo na biranje haljina, već i na dobrotvorne akcije u kojima rado učestvuje. Poslednja u nizu je Barneys Novogodišnja kampanja, za čije potrebe je Sarah transformisala svoj glas kao Disney crtani lik. Četvrtina profita od zarade usled prodaje novogodišnje robe ide za pomoć žrtvama uragana Sandy.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search