Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

17. 10. 2012

H&M među elitom

Nova šoping destinacija na Menhetnu

H&M, Hennes & Mauritz, jedan od najvećih svetskih proizvođača odeće, poznat po tome što nudi moderne i kvalitetne stvari po veoma pristupačnim cenama, ponosno objavljuje da otvara trineastu prodavnucu na Menhetnu. U ovoj prodavnici na tri sprata će kupci moći da kupe odeću za čitavu porodicu, i predstavljaće šoping destinaciju sa jedinstvenim i interaktivnim dizajnom koji će pozdravljati kupce iz čitavog sveta. Novi prostor će imati oko 42 500 kvadratnih metara i uključuje kolekcije za žene, decu i muškarce. H&M će sa ovom prodavnicom postati deo kultnog Njujorka, sa ogromnim LED znakom H&M na samom vrhu zgrade.

Razlog otvaranja trinaeste prodavnice u Njujorku je taj što čelnici ove kompanije čvrsto veruju u tržište ovog milionskog grada. Prva radnja u Njujorku je otvorena još 2000. godine, a danas u Americi ima preko 250 H&M butika. Ovim poduhvatom, ovaj koncept će se na Petoj aveniji pridružiti svetski poznatim brendovima i jednoj od najvećih šoping destinacija na svetu.

H&M planira dalje širenje na prostoru Sjedinjenih država, a najskoriji plan je da se otvori najveća prodavnica i to sa 57 000 kvadratnih metara. Ovo ne iznenađuje, s obzirom na to da u svetu postoji preko  2600 prodavnica sa imenom H&M.

H & M Hennes & Mauritz osnovan je davne 1947. godine, u Švedskoj. Koncept kojim se ova kompanija vodi je da ponudi robu po što je moguće nižoj ceni. U sklopu H & M postoji i još nekoliko brendova, kao što su COS, Monki, Weekday and Cheap Monday, H&M Home.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Top 5 modnih novosti

Top 5 modnih novosti

Koje su obeležile 2012 ...

Zlatna medalja za doprinos u modi

Zlatna medalja za doprinos u modi

Valentino primio jednu od najvećih francukih počasti ...

Marc Jacobs pomera granice

Marc Jacobs pomera granice

Lous Vuitton u Louvru ...

Jean Paul Gaulitier poručuje:

Jean Paul Gaulitier poručuje:

Osamdesete su opet u modi ...

21. Maybelline Fashion Selection

21. Maybelline Fashion Selection

Od 08-20 oktobra 2012 ...

Search