Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

28. 01. 2016

Giambattista Valli Couture proleće 2016.

Glamur, rakoš i 60-te

Giambattista Valli je otvorio svoju Couture kolekciju prepoznatljivim, mini haljinama u stilu 60-ih, da bi se zatim smenjivale duge haljine, one nešto svedenije i one potpuno glamurozne, preterane, baš kako i zamišljamo svet visoke mode.

Naravno, za sam kraj se vratio prepoznatljivim haljinama, koje podsećaju na raskoš i koje nas uvek oduševe, a koje slave ženstvenost, boje, prenaglašene siluete, jer iako dizajner radi gotovo dve decenije u Parizu, njegova italijanska krv se sjajno vidi baš na ovim toaletama, koje su postale njegov modni potpis.

Na kreacijama je bilo puno cveća, ali to nije slučajnost. Valli je cveće posvetio Parizu i svim jezivim dešavanjima iz novembra prošle godine. To je bio njegov način da se zahvali gradu svetlosti na svemu što mu pruža, na velikodušnosti i na osećaju zajedništva i pripadanja. 

I dok je Dior išao ka tome da pojednostavi svet visoke mode, Valli radi suprotno. On je dizajner čije kreacije vidimo na crvenom tepihu još dok modeli šetaju. Uvek možemo da računamo na raskoš, bilo da se radi o detaljima ili o bojama, kao i naravno samim modelima. 

Uživajte u galeriji i magičnom svetu koji nam svaki put donese ovaj dizajner francuskog šarma i italijanskog temperamenta!

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search