Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

07. 05. 2015

Louis Vuitton je sleteo u Palm Springs

Cruise kolekcija 2016.

Chanel je preuzeo Seul, dok se Burberry preselio u Los Anđeles. Uskoro ćemo videti Dior u Nici, kao i Valentino u Rimu i Dolce & Gabbana u Portofinu. Izgleda da modni svet dobija nove metropole, a Louis Vuitton se za predstavljanje kolekcije Cruise 2016. odlučio za ivice Palm Springsa. 

Futuristička kolekcija Nicolas Ghesquièrea odlično se uklopila uz pustinjski ambijent i viziju koju je ovde stvorio bračni par Hope, koji su bili domaćini ovog događaja. 

Dužine na kojima se insistira su kontrastne - tu su maxi haljine i suknje i mikro šorstevi. Očigledaj je uticaj 50-ih spojen sa strašću koju dizajner ima prema "Zvezdanim ratovima". Koža je ključni materijal, jer su zanimljivi detalji na samim kreacijama dali poseban šarm i autentičnost svakom izgledu.

Uniseks momenti su najvidljiviji na odabiru obuće, ali i na čuvenim torbama. Sa druge strane, dezeni su gotovo preoteli šou, a odabir boja je, još jednom pokazao dve krajnosti legendarne francuske kuće.

Kao podrška kolekciji i radu popularnog dizajnera pojavile su se ambasadorke brenda, među kojima su Catherine Deneuve, Charlotte Gainsbourg, Michelle Williams, a njima su se pridružile Selena Gomez, Miranda Kerr, Miroslava Duma i Gia Coppola. U Louis Vuitton kreacijama od glave do pete, dame su pokazale da uprkos tome što svaka ima drugačiji stil, svaka je uspela da se snađe među komadima koji potiču iz ove kuće. 

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search