Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

11. 07. 2014

Birkenstock brigada

Anatomske papuče u svetu visoke mode

Sestre OlsenRosie Huntington - Whiteley, kao i modne kuće Helmut Lang, Givenchy, Isabel Marant i Marni su odlučile da je vreme ne samo da siđemo sa elegatnih, visokih potpetica, već da nagradimo sotpala parom anatomskih papuča. Nemačka kompanija Birkenstock je poznata po izradi papuča i sandala koje nose svi, od 7 do 107 godina, ali tokom više od 200 godina postojanja verovatno nisu ni maštali da će postati ovakav mega hit i to u svetu najvećih dizajnerskih imena današnjice.

Iako se cena ovakvih papuča kreće između 30 i 50 eura, metalik par sa Givenchy potpisom je oko 800 eura. Nose se svuda, a najnoviji modni krik je kombinacija sa čarapama, koja nam se ipak čini ekstremnim, čak i za najveće modne eksperimentatore.

Ukoliko mislite da će ovaj trend nestati preko noći, varate se. Započet je pre godinu dana, a svakog dana je sve popularniji. Uostalom, ako su Crocs papuče uspele da godinama budu među najprodavanijim modelima, zašto ne bi i Birkenstock papuče i sandale? Odmorite stopala i učinite nešto dobro za celokupno držanje, nosite anatomske papuče! 

Preporučujemo

foto

14. 10. 16

Dopunite svaku kombinaciju nakitom

Šlag na torti

foto

18. 10. 17

Zoe Kravitz lice YSL za proleće 2018

Kada uparite živahnu mladu devojku poput Zoe sa modnim majstorom poput Anthony-a, mora se desiti nešto divno

foto

03. 05. 18

Nova kolekcija Converse x Miley Cyrus

Kolekcija Converse x Miley Cyrus predstavljena je u sredu ujutru, sadrži čitav spektar odeće i obuće.

Search