Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

03. 03. 2012

Gaetano Perrone ekstravagantno za proleće/leto 2012.

Cipela kao umetnost

Gaetano Perrone je manje poznato ime širem broju obožavatelja obuće,  što je sasvim opravdano jer je izašla tek jedna kolekcija pod njegovim imenom , ali već ima armiju poklonika među visokim, modnim krugovima.

Gaetano Perrone je italijanski dizajner obuće, koji stvara u Bolonji, a pre nego što je počeo da dizajnera pod svojim imenom, radio je sa najprestižnijim dizajnerima i modnim kućama današnjice. Poznat je kao neko ko obraća puno pažnje na detelje, ne veruje u dugoročne planove, a obraća se jakim ženama koje uživaju u svojoj ženstvenosti. Bogata tekstura, traganje za novim proporcijama i istančana elegancija modela, stvaraju, potpuno smo uvereni, modni imperativ crvenih tepiha širom sveta.

 Za one koji nešto više znaju o Gaetanu ne čudi ovaj instant uspeh, s obzirom da je dotični gospodin tri godine bio zadužen za cipele sa potpisom Alexandera McQueena. Spektakularan i ekstravagantan dizajn doneo mu je rad  sa prestižnim modnim kućama, poput Sergio Rossi, Kenzo, Iceberg, Gianvito Rossi, Salvatore Ferragamo i Christian Dior.

Pogledajte šta Gaetano Perrone predlaže za sezonu proleće/leto 2012. godine i inspirišite se pre nego pođete u potragu za savršenim parom cipela. 

Preporučujemo

foto

14. 10. 16

Dopunite svaku kombinaciju nakitom

Šlag na torti

foto

18. 10. 17

Zoe Kravitz lice YSL za proleće 2018

Kada uparite živahnu mladu devojku poput Zoe sa modnim majstorom poput Anthony-a, mora se desiti nešto divno

foto

03. 05. 18

Nova kolekcija Converse x Miley Cyrus

Kolekcija Converse x Miley Cyrus predstavljena je u sredu ujutru, sadrži čitav spektar odeće i obuće.

Search