Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

14. 04. 2014

Coachella 2014: Muzika, zvezde i lude kombinacije

Ni oluja nije usporila zabavu

Coachella 2014 će ostati upamćena po nastupima Pharrell Williams i Lorde, koji su muzički potpuno različiti, ali su uspeli da drugi dan ovog popularnog festivala dovedu do usijanja.

Sa modne strane, koa je prepoznatljiv deo Coachelle, najluđe kombinacije su pripale Jared Letou, Ireland Baldwin i Riti Ori. Boho i hipi kraljice su očekivano bile Sienna Miller, sestre Delevingne, ali i sestre Hilton, a obavezan modni detalj je kruna od cveća i neobične naočare za sunce sa što više boja i ukrasa. 

Zvezde nisu samo uživale u muzici, već i u mnogobrjnim žurkama, koje su organizovale kompanije Lacoste, H&M, Ugg, Superdry i drugi. Žurke pored bazena, rezervisane samo za odabrane, su bile više nego neohodne, posebno u trenucima kada je pustinjsko sunce bilo u punom sjaju.

Iako je prvi dan protekao u znaku velike oluje, posetioci su našli zabavne i kreativne načine da se sakriju od vrelog peska, a ukoliko pratite društvene mreže, sigurno ste videli ništa nije moglo da pokvari raspoloženje. Sezona festivala je počela, a na vama je da odaberete koji ćete posetiti. 

U galieriji su neke od zvezdi koje su se pojavile na ovom festivalu, a koje nas podsećaju da je zabava rezervisana i za tinejdžere i za one malo starije. 

Preporučujemo

foto

06. 09. 17

Najlepše fotografije veridbi u 2017. godini

Ko kaže da bajke ne postoje?!

foto

14. 08. 17

Dama među oblacima

Svet na dlanu...kroz pilotsku kabinu

Search