Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

13. 01. 2012

Sienna Miller

Boho kraljica

Sienna Rose Miller, šarmantna Britanka, neodoljivog osmeha i muza mnogih dizajnera, iako glumica po zanimanju, najpoznatija je po vezi sa Jude Lawom i autentičnom stilu. Posle planetarnog uspeha filma “Alfie”  iz 2004. godine, Sijena postaje jedno od najslikanijih lica planete, a modni urednici i magazini je svrstavaju među najbolje obučene žene sveta. Pošto je zablistala na velikom platnu u ulozi tragično preminule Edie Sedwick 2006. godine, Sijenina reputacija u modnim krugovima raste, te je godinu dana kasnije Anna Wintour anagažovala za naslovnicu septembarskog izdanja američkog Vogue-a. Glumačku karijeru polako zamenjuje dizajnerskom, postavši deo modne marke Twenty8Twelve, zajedno sa sestrom Savanom.

 Stil Sienne Miller, nadahnut sedamdesetim, doneo joj je titulu boho-kraljice. Bez obzira da li je na crvenom tepihu ili u šetnji sa psom, Milerova deluje opušteno i privlačno, gotovo uvek sa razbarušenom kosom i puno aksesoara. Pojedine komade odeće i obuće nosi godinama, poput čizmica Vivienne Westwood ili bordo tašne marke Prada. Pa ipak, nije rob etiketa, niti odani poklonik jednog dizajnera ili modne kuće, već žena koja uživa u kupovini i ne plaši se da rizikuje. Poput Kate Moss i Alexe Chung, sa kojima je često porede, Milerova nosi komade uličnih brendova poput H&M-a ili Topshop-a u kombinaciji sa vintidž ili aktuelnim krpicama sa potpisom. Ne šminka se tokom dana, a za veče ističe ili oči, u mačkastom stilu, ili usne, jarkocrvenim mat-ružom.

 Nedavno je tridesetogodišnja glumica, manekenka i dizajnerka objavila da će postati mama. Svi pobornici modnog sveta ne mogu da dočekaju da vide šta će Sijena nositi narednih meseci. Suknje nosi kao haljine, ogrlice kao ukrase za kosu, a jednostavne i jednolične kombinacije osveži jarko žutim oksfordicama ili tirkiznim naočarima za sunce. 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search