Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

16. 03. 2014

Srcolomac iz Australije i seks bomba

Michael Hutchence & Helena Christensen

Frontmen INXS-a je bio seksi, provokativan, na sceni i van nje. U Helenu Christensen smo se zaljubili 1990. godine, kada se pojavila u spotu "Wicked Game". Michael Hutchence i Helena su se upoznali kada je on bio u vezi sa Kylie Minogue, koju je ostavio zbog danske lepotice.

Za razliku od ostalih supermodela, Helena nikada nije želela da se preseli iz rodne Danske i tako je zadržala status mirne, gotovo povučene lepotice, o kojoj i danas muškarci širom sveta maštaju. Bilo je jasno da Helena želi brak, stabilnost i nije to krila. Michael, sa druge strane, je bio u stalnoj potrazi za uzbuđenjima.

Nakon što su se njihove porodice upoznale, čitav svet je mislio da je mlada lepotica uspela da ukroti Hutchencea. Međutim, nakon četiri godine zabavljanja, sreo je tadašnju suprugu Bob Geldofa, Paulu Yates i Helena je ostala slomljenog srca.

Uz Paulu je našao više nego što je tražio. Neizmerno talentovan, Michael Hutchence, je lako zaveo medije, ali kada je ušao u rat sa cenjenim Geldofom, sa kojim je Paula imala već troje dece, sreća australijskog rokera se promenila. Svoj život je okončao 1997. godine, a samo tri godine kasnije Paula je preminula od prevelike doze narkotika.

Par je iza sebe ostavio ćerku, koju je Geldof usvojio. Ne samo da su uništili živote četiri devojčice, već, sudeći prema intervjuima, ni Helena, a ni Kylie nikada nisu sasvim prebolele Michaela. 

Preporučujemo

foto

06. 09. 17

Najlepše fotografije veridbi u 2017. godini

Ko kaže da bajke ne postoje?!

foto

14. 08. 17

Dama među oblacima

Svet na dlanu...kroz pilotsku kabinu

Lepotice i rokeri

Search