Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

22. 11. 2016

Završena još jedna sjajna Noć Reklamoždera

Sava Centar je svoj bogati novembarski program začinio spektaklom kreativnosti, koji se održao po 20-ti put na radost ljubitelja reklame i dobre zabave.

Raspoloženu publiku, na samom ulasku u Sava Centar dočekala je muzika iz Naxi DJ kornera, a pravu karnevalsku atmosferu, dodatno su  uveselili pokrovitelji i prijatelji manifestacije.

Tema ovogodišnje mts Noć Reklamoždera je u znaku ekologije i poruke- Beograde volim te.

U startu večeri publiku je nasmejao do suza specijalni Reklamožder glumac i komičar Branislav Petrušić Petrući. A onda je na scenu izašla savršeno skockana Snežana Dakić, koja je vodila isti ovaj program i 1996-te.

BRAND SERBIJA-nagrada za najbolju promociju Srbije u svetu dobila je VATERPOLO REPREZENTACIJA SRBIJE koja je ove godine sve svoje dosadanje uspeha krunisala zlatnom medeljam na Olimpijskim igrama u Riju i pokazala kako se igra srcem za svoju zemlju.

WORLD TOUR nagradu za domaću reklamu koja je ušla u svetsku selekciju Noći Reklamoždera, dobila je reklama “Kaladont” snimljena 1926-te koju čuva arhiv Jugoslovenske Kinoteke. 

NAJ NON PROFIT nagrada za najbolju reklamu koja se bavi humanitarnim radom dobila je kampanja “Pazi druge, misli na sebe” agenciji MOSQUITO BEOGRAD 

FRESH TALENT- nagrada za mlade kreativce koju su svojim talentom skrenuli pažnju javnosti u okviru kampanje “Beograd grad vaših Idea”  dobio je Andrej Josifovski student arhitekture i zvezda ulične umetnosti

NAJ REKLAMA 2016 – najpopularnija domaća reklama po broju glasova publike. Ovu najprestižniju nagradu dobila je mts reklama “Savršeno skockani BOX paketi”.

SUPERSTAR U REKLAMI – nagrada publike-čitaoca online portala NOIZZ za najpopularnijeg glumca u domaćoj reklami pripala glumcu Nenadu Jezdiču popoularnom “kumu”.

Beograde volim te – bila je tema ovogodišnje mts Noći Reklamoždera i Facebook konkursa za reklamu snimljenu telefonom, nagradu je dobila Mimi Vlaovic student, a nagradu su uručili Tamara Stančev i Vuk Petrovć ispred kompanije IDEA.

Veliki jubilej mts Noć Reklamoždera je ponovo opravdala sva očekivanja. Potrajala je do ranih jutarnjih sati, a publika je ponela nezaboravne utiske. To je Noć koja se prepričava dugo i čeka godinu dana. Bila je to najskockanija Noć.  S razlogom!!!

SML

Preporučujemo

foto

06. 09. 17

Najlepše fotografije veridbi u 2017. godini

Ko kaže da bajke ne postoje?!

foto

14. 08. 17

Dama među oblacima

Svet na dlanu...kroz pilotsku kabinu

Noć Reklamoždera - Intsagram konkurs za najskockanije!

Search