Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

31. 10. 2016

Noć Reklamoždera - Instagram konkurs za najskockanije!

Skockajte se za savrsen party! Sara Jo izabrana je od strane Reklamoždera za najskockaniju pop zvezdu koja će biti žiri Instagram konkursa.

SML vas poziva da se priključite druženju sa Sarom Jovanović – popularnom pop zvezdom Sarom Jo, u okviru promocije početka Instagram konkursa “SKOCKAJTE SE ZA SAVRŠEN PARTY!”, koji organizuju „mts Noć Reklamoždera 2016.“ i UŠĆE Shopping Center.

 Sve što je potrebno da učesnici konkursa urade jeste da postave fotografiju na svoj Instagram profil uz hashtag #skockajsezaNoc i tag @uscesc. Dvoje najkreativnijih, po odluci žirija, biće nagrađeni sa šoping vaučerima u vrednosti od 10.000 din.

 Konkurs za najskockavanje počinje 1. novembra i traje do 18. novembra. Odluku ko ima najkreativniji look, doneće počasna predsednica žirija – Sara Jovanović, popularna SARA JO, najskockanija pop zvezda u Srbiji po izboru Reklamoždera, koja će sa fanovima ovom prilikom podeliti ideje za savršeno skockavanje.

 Sara Jo će i lično uručiti nagrade dobitnicima 18. novembra u Sava Centru.

 “SKOCKAJTE SE ZA SAVRŠEN PARTY” Instagram konkurs se realizuje uoči nove, i urnebesno zabavne selekcija najboljih svetskih reklama “mts Noci Reklamoždera 2016.” koja se dešava u Sava Centru, 18. novembra, a koju i ove godine potpisuje njen sjajni autor Jean Marie Boursicot.

 Ove godine, Noć Reklamoždera proslavlja i značajan jubilej i tim povodom uz druženje sa Sarom Jo možete pogledati mini izložbu„20 godina od prve Noći Reklamoždera“.


Preporučujemo

foto

06. 09. 17

Najlepše fotografije veridbi u 2017. godini

Ko kaže da bajke ne postoje?!

foto

14. 08. 17

Dama među oblacima

Svet na dlanu...kroz pilotsku kabinu

Noć Reklamoždera - Intsagram konkurs za najskockanije!

Search