Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

02. 11. 2016

Mini izložba - 20 godina Noći Reklamoždera

Sinoć je u "Ušće" shopping centru otvorena "Plazma Mini mini izložba - 20 godina Noći Reklamoždera" i ozvaničen Instagram konkurs "Skockajte se za savršen party".

Neobična postavka mini izložbe, zaustavila je mnoge posetioce Usće Shopping Centra.

Na 6 velikih plakata nalaze se kolažne fotografije sjane atmosfere jedinstvene za ovu manifestaciju, koja promoviše svetsku i domaću kreativnost. 

Smenjuju se slike poznatih lica i nasmejane publike, kao i originalnih promocija. Izložbu su otvorili organizatori mts Noći Reklamoždera Goga Grubješić i Aleksandar Đorđević, koji su i sami bili oduševljeni arhivskim fotografijama.

Nakon toga, nastavljeno je zanimljivo druženje sa Sarom Jovanović. Sara Jo  izabrana je od reklamoždera za najskockaniju pop zvezdu u Srbiji.

Sarino druženje sa  mnogobrojnim fanovima,  ozvaničilo je početak  instagram konkursa “Skockajte se za savršen party!”, koji organizuju „mts Noć Reklamoždera 2016.“ i Ušće Shopping Center.

Savršeno skockana i raspoložena popularna pop zvezda Sara Jo  razmenjivala je sa posetiocima modne tajne i potpisivala autogram kartice, koje takođe promovišu konkurs.

Instagram konkurs počeo je 1. novembra i trajaće sve do 18. novembra a sve detalje o prijavi pogledajte ovde

 

 

Preporučujemo

foto

06. 09. 17

Najlepše fotografije veridbi u 2017. godini

Ko kaže da bajke ne postoje?!

foto

14. 08. 17

Dama među oblacima

Svet na dlanu...kroz pilotsku kabinu

Noć Reklamoždera - Intsagram konkurs za najskockanije!

Search