Štampaj

Pošalji prijatelju

11. 04. 2013

Normaderm Hyaluspot

Vichy

Bez obzira na godine starosti, tip ili boju kože, ljude više od svega zabrinjavaju nepravilnosti na licu. Vichy predstavlja Normaderm Hyaluspot - negu za ciljano i brzo uklanjanje bubuljica sa hijaluronskom kiselinom. Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini Normaderm predstavlja prvu tehnologiju nevidljivog  „flastera“ koji stvara  zaštitni sloj na površini kože.

Spoj aktivnih sastojaka (salicilna kiselina+LHA) pruža antibakterijsko delovanje pa intenzivno čisti i uklanja nepravilnosti bez traga. Hijaluronska kiselina 1% stvara nevidljiv i neprimetan film preko bubuljice i izoluje je  kao flaster štiteći je od zaraze bakterijama koja prouzrokuje njen nastanak, salicilna kiselina 1,5% intenzivno čisti kožu iznutra za efekat bržeg uklanjanja nepravilnosti bez tragova. + LHA 0.5% je keratolik koji  lagano i precizno ljušti kožu i izaziva prirodnu, fiziološku obnovu i značajno poboljšava ujednačenost i mekoću kože. Ima i antibakterijska svojstva, posebno protiv bakterija koje utiču na nastanak nepravilnosti.

Tekstura Normaderm Hyaluspot gela osvežava već prilikom samog nanošenja, ne isušuje pa je primerena i za osetljivu kožu kod žena i muškaraca.

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search