Štampaj

Pošalji prijatelju

06. 06. 2017

Praktične frizure za tople dane

Nekoliko dobrih ideja

Stiglo je konačno i lepo vreme. Iako kalendarski leto još uvek nije počelo, itekako se oseća letnja atmosfera. Jedno od pitanja koje muči pripadnice lepšeg pola je kako imati lepu frizuru kada temperatura i vlaga to ne dozvoljavaju. Frizere treba koristiti samo za farbanje u ovim toplim danima, a pravljenje frizure možemo i same kod kuće.

 

1.Lokne bez prese i četke za lokne. Kada operete kosu (poželjno je da to bude pre spavanja),prosušite je fenom ili je ostavite da se prirodnim putem osuši, raščešljajte je i podelite razdeljkom po sredini i svaku polovinu uvijte u pundju.Nemojte previše stezati gumicom da vas ne bi bolela glava. Kada se probudite skinite gumice, raspustite pundje i uživajte u vašim loknama bez upotrebe toplote.

 

2. Talasi u kosi. Na opranu i prosušenu kosu stavite penu i laganim pokretima ruku ,,gužvajte,, vašu kosu dok ne dobije izgled talasaste kose. Za srednju dužinu kose, podelite kosu u pet pramenova pa svaki ,,gužvajte,, ponaosob. Oduševiće vas rezultat morske frizure.

 

3. Pletenice. Ova praktična frizura zahteva samo malo veštine. Apsolutno vam neće biti vruće, a izgledaćete šik sa njom. Možete napraviti klasičnu pletenicu, riblju kost ili bokserske pletenice koje su hit poslednjih godina.

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search