Štampaj

Pošalji prijatelju

19. 01. 2017

5 beauty saveta za savršenu kožu

Trikovi uz pomoć kojih ćete uspešno minimalizovati vašu beauty rutinu

Život busy devojaka nije ni malo lak - pokušavamo da žongliramo sve obaveze koje nam život nanosi dok ujedno ne odustajemo od toga da izgledamo glamurozno kada god je to moguće!

Ukoliko ste jedna od onih devojaka koje ujutru konstantno žure i nikada nemaju dovoljno vremena za svoju beaty rutinu a ipak ne želite da vaš izgled "pati" usled nedostatka vremena, onda pažljivo pročitajte sledeće savete kako da na najefikasniji način izgledate besprekorno u najkraćem mogućem roku.

1. Organizujte se 


Dobra organizacija je pola posla! Umesto što svoju šminkiu gomilate na nepreglednim mestima poput polica u kupatilu, poređajte ih na vidno mesto jer ćete tako u svakom trenutku sa lakoćom pronaći ono što vam je potrebno i nećete izgubiti ni sekund dragocenog vremena.

2.Nikako ne zaboravite noćnu beauty rutinu

 

Noćna beauty rutina je veoma važna. Pre nego što legnete, dobro očistite kožu lica i stavite odgovarajuću kremu. Dok spavate, vaše lice će se regenerisati i ujutru ćete se probuditi svežije.

3. Koristite višenamenske kreme

 

Nemojte se plašiti preparata za višenamensku upotrebu! Oni su zaista i namenjeni devojkama koje ne žele da kompromituju svoju lepotu usled nedostatka vremena. Zamenite vaš tečni puder BB kremom koja daje prirodan i ujednačen ten dok ujedno i hidrira kožu lica. 

4. Koristite sunđer

 

Umesto da jutra provodite u potrazi za  raznim četkicama sa kojima biste ravnomerno naneli puder, korektor ili rumenilo, najlakši način da uštedite dragoceno vreme jeste da koristite sunđer. Pomoću njega ćete lako naneti svoju šminku i imaćete besprekoran i ujednačen ten.

5. Zamenite eyeliner sa olovkom za oči

 

Hajde da priznamo - koliko smo samo puta zakasnile na posao ili važan događaj samo iz razloga što smo predhodnih pola sata pokušavale da PRAVILNO nanesemo eyeliner! Tome je došao kraj! Kako ne biste gubile svoje vreme, zamenite eyeliner sa klasičnom crnom olokvom za oči sa kojojm ćete dobiti isti efekat i tako sebi olakšajte jutarnju rutinu šminkanja.

 


Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search