Štampaj

Pošalji prijatelju

17. 10. 2011

Miris meda

Slatko, najslađe...

Najstariji sirup poznat čovečanstvu, rezultat je rada medonosnih pčela. Pčele cvetne suprstance i supstance drugih biljaka prerađuju u želucu i kao rezultat se javlja slatka, gusta materija. O prisutvu meda u ishrani, suvišno je i govoriti, ali aroma meda dodaje se i nekim parfeminma da bi se dobila ona gurmanska nota. Najčešće se nalazi u bazi ili srcu mirisa.

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Parfemske ekskluzive

Parfemske ekskluzive

Konačno i kod nas ...

Drveni orijentalni

Drveni orijentalni

Dominacija sandalovine i pačulija ...

Cvetno orjentalni mirisi

Cvetno orjentalni mirisi

Zavodljivi, mekani, blago začinski i izrazito ženstveni ...

Drveni mirisi sa mahovinom

Drveni mirisi sa mahovinom

Miris šume i mahovine ...

Mekani orijentalni

Mekani orijentalni

Mirisni štapići, cveće i vanila ...

Search