Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

24. 06. 2014

Jennifer Lopez o muškarcima

Bivšim i budućim ljubavima

Seksi Latino diva koja je pre 15ak godina pokorila svet sledećeg meseca puni 45 godina, ali čini se da je više nego ikada posvećena svojoj muzičkoj karijeri. Jennifer Lopez je nedavno obradovala fanove spotom za pesmu First Love, u kom se pojavljuje David Gandy, verovatno najseksepilniji muški model XXI veka.

Lopezova je za Davida izjavila da je savršen muškarac. U intervjuu u emisiji Live With Kelly and Michael Lopezova je rekla kako joj se jako dopada Gandy, iako ne voli da otkriva ko su joj favoriti među poznatim muškarcima.

J.Lo. se nedavno rastala od mlađanog igrača, Casper Smarta, ali za njega kaže da su ostali prijatelji. Tabloidi već pišu o tome kako je oko bacila na drugog plesača, Maksim Chmerkovskiya, koji je 10 godina mlađi od vrele Latine.

Jennifer, koja se tek prošle nedelje zvanično razvela od pevača Marc Anthonyja, sa kojim ima blizance, koji imaju po 6 godina, pričala je i o svom bivšem vereniku, Ben Afflecku, u emisiji Big Boy TV. Pevačica i glumica kaže da je uticala na njegov stil odevanja, a kada bi se našla usred okeana i morala da spasi samo jednog bivšeg, između Afflecka i P. Diddy-ja, nasmejala je publiku i odgovorila da bi pustila da se obojica udave.

I dok ceo svet čeka da vidi ko će biti sledeći gospodin Lopez, ona promoviše novi, osmi studijski album A.K.A., a na nastupima je viđamo u najprovokativnijim kostimima do sada. Za Jenny From The Block nema stajanja!  

 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search