Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

19. 08. 2016

Rosie Huntington-Whiteley otkriva tajne svog uspeha

Fitnes u krvi, ishrana kao odraz izgleda i sjajne radne navike

Rosie Huntington-Whiteley je supermodel, poslovna žena, stilska inspiracija i lice sa naslovnice britanskog Harper’s Bazaara za septembar, najvažniji modni mesec.

U intervjuu za ovu publikaciju lepotica je otkrila tajne svog izgleda, ali na prvo mesto stavlja crveni ruž i svoj omiljeni miris, proizvode koji joj pomažu da se oseća onako kako izgleda.

Rosie veruje da se loša ishrana vidi na licu. One ne pije alkohol, mlečne proizvode i šećer. Njena majka je bila fitnes instruktor, a brat Toby je lični trener, tako da je od malih nogu navikla da vežba i ima svoje omiljene teretane u Londonu i Njujorku.

Još jedan zaštitni znak britanske lepotice je njena kosa. Ona ima svog frizera koji jedini sme da se igra sa njenom kosom, a od proizvoda koristi marku Moroccanoil, čije je zaštitno lice.

Naravno, kao modelu, koža joj je poput oruđa za rad, a pored šampona za suvo pranje, sa sobom uvek nosi masku za lice SK-II Facial Treatment Mask, kao i Biodermino sredstvo za čišćenje lica.

Rosie Huntington-Whiteley naglašava da je zahvalna za sve što joj je manekenstvo pružilo, ali da više voli da zasuče rukave, odlazi na sastanke, smišlja nove i dopunjuje već postojeće radne zadatke, koji se najpre tiču njene višegodišnje saradnje sa brendom Marks&Spencer.

Veruje u rad, nezavisnost, trudi se da iskoristi svaku priliku i svaka vrata koja joj se otvore. I zaista, Rosie nećete videti kako besciljno ide sa žurke na žurku, niti se njeno ime pominje na stranicama žute štampe. To ne znači da se ne zabavlja, već da ima prioritete, a to su dobar izgled i nove poslovne avanture.

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search