Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

18. 05. 2016

Supermodeli na 69. festivalu u Kanu

Crveni tepih prepun najlepših modela sveta

Na premijeri filma "Julieta" na 69. filmskom festivalu u Kanu, crvenim tepihom je prošetala Adriana Lima, sa visoko podignutom kosom i smaragdnim nakitom, u beloj haljini koja je savršeno otkrila njene obline. Pridružila joj se ruska "opasnica", Natasha Poly, u predivnom, cvetnom izdanju.

Zatim je crvenim tepihom prošetala još jedna prelepa Brazilka, Izabel Goulart, koja je ponela beli korset i nude, maxi haljinu. U paru su se pojavili Lucky Blue Smith i Barbara Palvin, a pojavljivanje Karlie Kloss u Louis Vuitton metalik haljini je izazvalo pravu pometnju.

Istoj premijeri se pridružila Bianca Balti u minimalističkom izdanju, a lepotica je u Kanu od prvog dana i izgledala je magično na samom otvaranju.

Chopard žurku je obeležila Kate Moss, u svom tipično rokenrol izdanju, a pratila ju je sestra Lottie Moss, u Balmain toaleti. Sestre Moss su osvojile i premijeru filma "Loving", na kojoj je svoj status supermodela opravdala i Toni Garrn.

Angela Lindvall, Chanel Iman, Petra Nemcova, samo su još neke od manekenki koje su ulepšale večeri u Kanu, a kako nam je ostalo još nekoliko dana, sigurni smo da ćemo videti i sjajne street style kombinacije, jer neke od ovih manekenki su postale i prave trendseterke.

Uživajte u galeriji:

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search