Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

23. 02. 2016

Najpopularnija revija Nedelje mode u Londonu

Rosie Huntington-Whiteley, Alexa Chung, Suki Waterhouse, Olivia Palermo, Naomi Campbell na jednom mestu

Suki Waterhouse u zabavnoj "geek je chic" kombinaciji je među prvima stigla na najpopularniju reviju Nedelje mode u Londonu. Pratila ju je Alexa Chung, u uvek šik izdanju, zatim oličenje elegancije, Rosie Huntington-Whiteley, trendseterka iz Njujorka, Olivia Palermo, kao i jedna od naših omiljenih Parižanki, Clemence Poesy.  

Erin O'ConnorElena Perminova, Harley Viera-NewtonLily Donaldson još su neka od poznatih imena primećenih na predstavljanju Burberry kolekcije za jesen 2016. godine, koja je već u prodaji.

Da je Christopher Bailey miljenik londonske modne scene potvrdila je i ova revija, koja je obilovala statement kaputima i dezenima, mešavinom glam rock-a i uličnog nasleđa Londona.

Okupljene poznate ličnosti su se smejale, slikale, a zatim je usledila tišina i sve oči su bile na manekenkama. Veliki aplauz je označio kraj revije i znak da zvezde mogu da nastave da ćaskaju u jednoj opuštenijoj atmosferi, a raspoloženju je doprinela i nasmejana Naomi Campbell, koja izgleda fantastično, kao i uvek, Mario Testino, Laura BaileyErin O'Connor u još jednoj fanstičnoj odevnoj kombinaciji, ćerka Annie Lennox, Tali, manekenka i umetnica, unuka Elvis Presleya, Riley i mnogi drugi.

Pogledajte šta su poznate dame ponele i zašto je ovo ne samo najposećenija, već i revija sa najbolje obučenim gostima:

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search