Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

08. 06. 2015

Dodela nagrada Tony 2015. godine

Zvezde Brodveja u društvu modela

U Radio City Music Hall-u u Njujorku, sinoć je održana tradicionalna dodela Tony nagrada. 

Prve su crvenim tepihom prošetale Jennifer Lopez u Valentino tamno plavoj haljini i Kendall Jenner, koja je bila gost kuće Calvin KleinVanessa Hudgens i Elizabeth Moss, u Naeem Khan, odnosno Oscar de la Renta kreacijama su donele cveće na crveni tepih, dok je Helen Mirren zablistala u Badgley Mischka haljini sa čipkom.

Rose Byrne je pokazala svoju figuru u jarko crvenoj Delpozo haljini, a nešto moderniji pristup je odabrala Ashley Greene u Jason Wu kreaciji.

Amanda Seyfried je odabrala večitu crno-zlatnu haljinu sa potpisom kuće de la Renta, dok je Sutton Foster bila prava princeza u nijansama kajsije u kreaciji kuće Naeem Khan.

Bradley Cooper je ostavio svoje fanove bez daha, u uglađenom izdanju, a podrška su mu bile majka i sestra. Pridružila im se i Anna Wintour, manekenke Constance Jablonski i Joan Smalls, Sting sa suprugom i mnogi drugi.

Za najbolji brodvejski komad proglašen je "The Curious Incident of the Dog in the Night-Time", dok je najbolji mjuzikl "Fun Home"Alex Sharp i Helen Mirren su otišli kući sa najznačajnijim nagrada, za najbolje glavne uloge, dok su iste nagrade u kategoriji mjuzikla dobili Michael CerverisKelli O’Hara.

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search