Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

12. 03. 2015

Trudnička odeća od 250.000 eura

Keira Knightley poseduje zavidnu kolekciju haljina dok čeka prvo dete

Keira Knightley je u decembru potvrdila trudnoću, ali nije propustila sezonu nagrada, već je naprotiv, na putu da postane najskuplje odevena trudnica svih vremena.

Samo tokom prvih meseci njena odeća je procenjena na oko 250.000 eura, a u ovoj kolekciji se nalaze haljine specijalno pravljene za lepu Britanku. Kako je glumica lice kuće Chanel od 2007. godine, Karl Lagerfeld se najviše trudi da ona izgleda besprekorno dok je u drugom stanju, a pored njega su tu i modne imperije Nina RicciGiambattista Valli, ErdemBurberry i drugi.

Kako se radi o kreacijama visoke mode, tako treba uzeti u obzir i da je odabir cipela, nakita i tašni uvek u skladu sa ovim fantastičnim haljinama, a tu dominiraju Roger Vivier i Jimmy Choo. 

Ni van crvenog tepiha krpice Keire Knightley nisu ništa jeftinije, iako ćemo je najčešće videti u ležernim izdanjima. Modne kuće se prosto utrkuju koja će prva doći do glumice, tako da jedan njen izlazak na ulicu košta oko 5.000 eura. Kako većinu komada dobija na poklon, srećno udata i talentovana Keira nam daje puno razloga da joj se divimo.


Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search