Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

25. 02. 2015

Karlie Kloss - umesto krila, diploma

Menja pistu za obrazovanje

Karlie Kloss je veteran modnih pisti, iako ima samo 22 godine. Visoka, dugonoga američka lepotica je sa 13 započela karijeru modela i danas je najtraženije lice modnog sveta. 

2013. godine je postala i anđeo kuće Victoria's Secret, ali je rešila da se fokusira na studije na NYU, kao i na druge projekte. Modom će nastavati da se bavi, ali sa eksluzivnim ugovorima, koji će joj dati dovoljno vremena da oseti studenski život.

Sličan potez je napravila Christy Turlington što je izazvalo bujicu komentara i neverice. U slučaju Karlie Kloss mnogi su se složili da joj je mestu među visokom modom i da se nije sjajno snašla u ulozi anđela.

Karlie je do sada radila za kuće Jean Paul GaultierDonna KaranNina RicciChloé, LacosteAlexander McQueen, Saint LaurentElie SaabDolce & Gabbana, Bergdorf GoodmanPringle of ScotlandDiorHermes, Sonia Rykiel, a Oscar de la Renta je obožavao njen graciozan i elegantan hod i tananu, krhku figuru. 

Karlie je tokom svoje karijere uspela da završi srednju školu sa visokim ocenama, a među njenim hobijima su balet i kuvanje. Prisutna je svuda, tako da je van piste možete videti na svim većim događajima, od dodela muzičkih do filmskih nagrada, kao i na otvaranjima galerija i izložbi širom planete. 

Mlada manekenka sa statusom supermodela, nosi i status modne ikone u usponu. Njen stil je ležeran, mladalački, jednostavan i veoma u duhu Njujorka, koji obožava i u kom najviše vremena provodi. U više navrata je napomenula da je posao manekena samo privremen, mada vredi pomenuti da je samo tokom prošlih 12 meseci zaradila oko četiri miliona dolara. 

Ovo nije jedini gubitak za Victoria's Secret. Krajem prošle godine Doutzen Kroes je bez znanja medija odlučila da je vreme da odloži krila, što je u neku ruku očekivano, jer je prelepa Holanđanka u više navrata govorila o tome kako žene nisu samo ono što je predstavljeno u katalozima donjeg veša. 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Search