Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

25. 08. 2014

Stilski dosije - Sarah Jessica Parker

Od stidljivog devojčurka do modne ikone

Sarah Jessica Parker je dokaz da jedan potez, jedna odluka, može da vam promeni karijeru i preko noći od obične stvori ženu kojoj se druge žene dive. 

Sarah Jessica je od malih nogu plesala i glumila, ali nikada nije smatrala da je dovoljno lepa da postane glavni lik. Tako je 80-te provela glumeći sporedne uloge u pretežno tinejdžerskim filmovima, dok je sam početak 90-ih doneo dva hita, "L.A. Story" sa Steve Martinom i "Honeymoon in Vegas" sa Nicolas Cageom. Uporedo sa velikim platnom, igrala je i u pozorištu, a njen talenat će svet videti tek kada je potpisala ugovor za seriju "Seks i grad", 1998. godine, u 31. godini života.

Serija je bila riskantna, jer se nije znalo kako će publika reagovati na provokativne dijaloge i viđenje sveta kroz oči neudate žene u 30-im. Ono što su žene zaista tražile, našle su na malom ekranu i tako je "Seks i grad" postao kultna serija, o kojoj se i deceniju nakon emitovanja poslednje epizode često govori. Lik koji je Jessica Parker igrala, Carrie Bradshaw, postao je jedan od najuticajnijih u TV svetu svih vremena, a osim ljubavi, seksa i prijateljstva, serija je stvorila novu modnu ikonu.

Kako je radila sa najboljim stilistima i dizajnerima, Parkerova je naučila mnogo toga o modi, najpre da rizikuje, šokira, ali i šta god da nosi, to iznese sa samopouzdanjem. Zato je Parkerova danas ne samo tražena glumica, već i modna ikona XXI veka. 

Evolucija stila Sarah Jessice Parker je krajnje zanimljiva, a mi ćemo pogledati neke od najboljih i najintrigantnijih kombinacija.

Pratite strelice i uživajte. 

Preporučujemo

foto

28. 08. 17

Beyoncé otkriva obline nakon porođaja

Sexy i zanosno... :)

foto

05. 08. 16

Jarke boje dominiraju jesenjim danima

Uz malu pomoć pastela, žuta, plava, crvena su pravi hit

foto

20. 07. 16

Burberry Patchwork torba

Da li će ova torba dostići popularnost trenča legendarne britanske kuće?

Najbolje odevne kombinacije Sarah Jessice Parker

Search