Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

17. 06. 2015

Hermione de Paula: Venčanice sa porukom

Britanska dizajnerka Hermione de Paula dizajnira savršene kolekcije venčanica, koje će ovaj poseban dan učiniti još intimnijim.

De Paula je prvu venčanicu stvorila 2013. godine, a ono što je učinilo tako bajkovitom su personalizirane, skrivene porukama izvezene između cveća na samoj kreaciji. Prvu kolekciju venčanica je predstavila 2014. godine. 

Upravo ovi detalji su učini da postane jedna od najtraženijih mladih dizajnera na polju eksluzivnih, luksuznih venčanica, a ove poruke kriju tajne po želji mlade, poput inicijala, datuma ili nečeg trećeg što simboluzije veliki dan.

Beskrajno romantične i nežne venčanice su postale i sinonim prestiža, dok sama dizajnerka svojim kolekcijama, koje predstavlja na Nedeljama mode u Londonu, može da se pohvali fantastičnom klijentelom među kojima su Beyoncé, Rita Ora, Daphne Guinness, Florence Welch i mnoge druge poznate dame.

Zavirite u galeriju, možda vas baš ona inspiriše da vašoj haljini date lični pečat i tako ukrasite vaš dan na vešt i originalan način.  

Preporučujemo

foto

28. 07. 16

Veliki povratak braon boje

Boja koju će svi nositi tokom hladnih dana

foto

08. 08. 16

Ekstravagantni detalji u crvenim nijansama

Od jarkih tonova do boje vina i bordo nijansi

Search