Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

14. 09. 2011

Patike za venčanje

novi korak ka oltaru

Mlade pune entuzijazma će od sada moći da dotrče do oltara, ne samo od sreće već i zbog toga što će im to obuća dozvoljavati. Vouelle kolekcija cipela, koja je pokrenuta od strane dve amerikanke u Parizu, počinje da gradi sebi ime saradnjom na nakoliko strana, od kojih jedna uključuje i satenske patike za mlade. Osnovan 2008, od strane Melissa Regan de Vogele i Michelle Boor, Vouelle je započeo kao kolekcija cipela za venčanja, da bi se brend proširio i na svečane, koktel i svakodnevne cipele.

Patike, koje su najneobičniji komad ovog brenda, dizajnirane su u saradnji sa socijalno odgovornim cipelarskim brendom Twins for Peace i u prodaji su od proleća. "Reakcije su bile sjajne i bile smo veoma iznenađene’’ kažu devojke koje su osnovale Vouelle, i dodaju da su cipele namenjene atipičnim mladama koje žele drugi par obuće za pre i posle ceremonije, a mnoge devojke ih kupuju da ih nose dok se ujutru spremaju za venčanje. "Ono što radimo je u suštini dizajnerski luksuz ali dostupan i inteligentan, koji donosi interesantan proizvod na tržište, od najfinijih materijala."
 U budućnosti, brend planira širenje, a do sada je dostupan u 25 zemalja sveta, kao što su i linija modnih detalja i torbi.

Preporučujemo

foto

28. 07. 16

Veliki povratak braon boje

Boja koju će svi nositi tokom hladnih dana

foto

08. 08. 16

Ekstravagantni detalji u crvenim nijansama

Od jarkih tonova do boje vina i bordo nijansi

Search