Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

07. 05. 2014

Sve je u detaljima

Od ciplea do ukrasa za kosu

Boho kraljice će se odlučiti za velike šešire, rokenrol princeze za mnoštvo upečatljivog nakita, a tokom dana su naočare za sunce obavezne, bilo da odaberete one sa okvirima u jarkim bojama, sa našivenim cvećem ili nešto klasičnije retro modele.

Izbor obuće je jako bitan, a najviše zavisi od vremena. Gumene čizme su obavezan komad na Glastonbury festivalu, dok su za južnije predele idealne espadrile, jer su lagane i ne opterećuju nogu. Potpeticama nije mesto u blatu ili prašini, te ako insistirate na visini, odaberite par platformi.

Torbe bi trebalo da su praktične, tako da u njih možete da smestite novac, dokumenta i telefon, ali tako da možete da nesmetano igrate uz vaše omiljene numere. 

Najzabavniji deo su svakako ukrasi za kosu, koje i sami možete da napravite. Kruna od cveća oživeće hipi dete u vama, a sem njih možete da pravite pletenice, igrate se sa bojama koje se ispiru posle jednog pranja, jednostavno se prepustite dobrim vibracijama. 

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search