Štampaj

Pošalji prijatelju

15. 02. 2014

Najbolje obučene zvezde nedelje (09.02.-15.02.2014.)

Sedmica za pamćenje

Bila je to sedmica ispunjena modom, filmom, žurkama, promocijama, kako u Njujorku, tako i u Londonu, Berlinu, ali i u ostalim metropolama. Zvezde iz sveta šou biznisa su bile izuzetno zauzete, a mi smo odabrale najbolje odevne kombinacije koje će vas inspirisati da probate nešto novo i osvežite svoj stil odevanja.

Georgia May Jagger, ćerka Jerry Hall i Micka Jaggera je najpre uživala u provodu na promociji Sunglasses Hut, a zatim je prošetala Njujorkom u belom kaputu, neobičnoj beloj haljini i sa detaljima u crnoj i eletrično plavoj boji. 22-godišnja manekenka spada ne samo u red najtraženijih modela, već se izdvaja i neobičnim, veoma britanskim stilom odevanja. 

Blake Lively, lice Gucci parfema i Chanel torbi se pojavila na reviji Michel Korsa u seksi kombinaciji koja je istakla njene savršene obline, ali bez trunke vulgarnosti. U denim cvetnoj haljini i sa kaišem i cipelama u istoj boji, Blake je još jednom pokazala da jednostavnost i seksepil idu zajedno.

Supermodel 90-ih i jedna od najbolje obučenih žena sveta, Helena Christensen, je za promociju linije veša koju je dizajnirala za Triumph obukla ležernu kombinaciju crno-bele boje, koju je upotpunila žutim potpeticama i seksi crvenim ružom. 

Nešto mlađa manekenka, Karolina Kurkova se na reviji kuće Desigual našla u ulozi gosta. Za tu priliku je odabral trendi pantalone koje izgledaju kao da su od kože, crnu rolku, a monotiniju je razbila zabavnim kaputom i belim salonkama.Zalizane kosu skupljene u rep i sa malo šminke, Karolina je naglasila prirodnu lepotu.

Da džins na džins može da izgleda šik i trendi, dokazala je Kate Bosworth, koja je uz zlatne detalje, zablistala na događaju koji je organizovala kompanija Guess?.  Iako je retko viđamo na velikom platnu, Kate je napravila savršen spoj kalifornijskog stila sa 70-im godinama i time postala jedno od najprepoznatljivijih lica u svetu mode. 

Još jedna glumica je obeležila proteklu nedelju. Diane Kruger je osvojila Berlinale, a naš favorit je Giambattista Valli haljina i Chanel čizmice. Sve njene odevne kombinacije sa ove manifestacije možete naći ovde

Na svečanom ručku organizovanom za nominovane za Oskara, Lupita Nyong'o, najveće iznenađenje u svetu filma i mode u proteklih godinu dana, je ponovo oduševila medije, ali i sve novostečene fanove. U Dior koktel haljini, Lupita je izgledala elegantno, veoma trendi i poput daška proleća. 

Za razliku od starije sestre Beyonce koja je često na listi modnih promašaja, Solange je prepuna neobičnih kombinacija, a na Nedelji mode u Njujorku pojavila se u mega popularnim Valentino cipelama i sa oversized džemperom i jednostavnoj mini suknji. Uz jarko crveni karmin i zanimljivu clutch torbicu, R&B zvezda je pokazala kako da izgledate ležerno i iskoristite najbolje od aktuelnih trendova.

Jedna je glumica, druga je manekenka i TV lice. Obe su se pojavile na večeri kuće Miu Miu u sličnim, cvetnim haljinama i sa zanimljivim torbama. Alexa Chung i Jessica Strup dele mesto na našoj listi, jer su im odevne kombinacije isuviše slične, ali dovoljno simpatične i romantične da se nađu među najbolje odevenim damama. 

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search