Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

05. 02. 2014

Seksi, romantičan, zavodljiv veš

Zavodnička crna ili romantične pastele?

Trendovi za proleće/leto 2014. godine kada je u pitanju ženski veš, u mnogo čemu prate modne, ali je glavni fokus na nežnim pastelama i cvetnom dezenu. Ipak, za razliku od odevnih predmeta koji su za svačije oči, veš je nešto lično, potpis, poput parfema, te je najbolje oslanjati se na ono u čemu se vi osećate dobro.

Kako se privližava Dan zaljubljenih, tako se sve više priča o tome kakav veš odabrati za romantično veče. Osim jarko crvene, koja je boja ljubavi i vatre, među popularnim bojama su naravno zavodnička crna, nežno ružičasta i jarko tirkiz.

Kada su materijali u pitanju, svila i čipka su uvek u modi. Daleko je važnije pronaći model koji laska vašoj figure. Jabuke bi trebalo da nose dublje modele donjeg veša, dok su za kruške idealni modeli koji izgledaju poput isečenih bokserica. Mršavice i žene atletske građe će sjajno izgledati u gaćicama sa karnerima ili mašnama.

Veš je oruđe zavođenja, ali ponekada su detalji ono što će učiniti da izgledate kao milion dolara. Naravno, kada već izgledate tako dobro, potpuno je očekivano i da se osećate ženstvenije nego ikada.

Kada su u pitanju ti mali detalji, obratite pažnju na čarape, nakit, parfem, a kako bi upotpunili sliku istaknite oči i uživajte u komplimentima. 

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search