Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

01. 02. 2014

Najbolje obučene zvezde nedelje (26.01.-01.02.2014.)

Crveni tepisi i beg od hladnoće

Kada je u pitanju ulični stil tokom proteklih nedelju dana, obuća Isabel Marant je definitivno pobednik. Čizme ove dizajnerke su nosile Jessica Alba i Abbey Clancy, obe u jednostavnim kombinacijama.

Alba je iz snežnog Njujorka pobegla u Los Anđeles i iskoristila lepše vreme da obuče klasičnu majicu električno plave boje i šešir u istoj nijansi. Uz farmerice, oversized kardigan, jednostavne ravne čizme sa nitnama, zaista je izgledala šik i moderno.

Abbey Clancy, britanska manekenka, je uz crni kombinezon i veliku budnu od veštačkog krzna obula bordo čizme Isabel Marant, koji spadaju među njene omiljene..

Na dodeli Grammy nagrada dve žene su se istakle na crvenom tepihu. Jedna je Taylor Swift, koja je blistala u Gucci haljini, a druga je Katy Perry, koja se tokom večeri presvukla još tri puta, ali je Valentino haljina sa notama ostavila najpozitivniji utisak.

U Manolo Blahnik cipelama i košulji i suknji kuće Altuzarra , Rihanna je na branču dan pre dodele Grammy-ja iznenadila i prisutne i svoje fanove. Kod Rihanne nema sredine, ona ili niže modne pogodke ili izgleda kao da se oblačila u mraku. Jedno je sigurno: sa njenom figurom i licem, damski stil uz malo seksepila je pun pogodak.

Na premijeri filma "Non-Stop" u Parizu, jedna zvezda je sijala jače od drugih. Julianne Moore u Balenciaga haljini i sa Boucheron nakitom je izgledala elegantno, a zanimljiv kroj je učinio da crna haljina ne izgleda dosadno, već moderno.

Inspirisana klasičnim muškim odelima, Anne Hathaway je ponela odeću koja savršeno stoji njenoj figuri, a kako bi joj dala dozu ženstvenosti opredelila se za ultra popularne cipele sa špicom . Pomak je očigledan, oprostila se od višegodišnje  stilistkinje Rachel Zoe i prepustila odevanje veteranu Penny Lovell, pa nas posebno posebno raduje da vidimo kako će Anne izgledati na dodeli Oskara.

Kerry Washington je dokaz da uz pravu haljinu možete trudničkom sjaju da dodate i epitet buduće mame od stila. U haljini Oscar de la Renta i na potpeticama Christian Louboutin, zvezda serije "Skandal" je izgledala fantastično.

Australijska glumica Cate Blanchett ne prestaje da iznenađuje. Na dodeli nagrada AACTA pojavila se u sjajnoj Givenchy haljini, koja je pravo odstupanje od njenog stila. 

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search