Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

31. 01. 2012

Minđuše u skladu sa frizurom

i bojom tena

Kao što dobro znamo, minđuše su nakit koji je najraspostranjeniji kod žena ili kao nakit za uši ili kao pirsing. Odgovarajuće minđuše mogu učiniti ženu lepšom i atraktivnijom, ali i u suprotnom biti vrlo komplikovane i za nošenje i za vizuelni utisak. Vrlo je važno da znate kako da pravilno izaberete i nosite minđuše. Dakle, pre nego kupite neke, morate uzeti nekoliko važnih faktora u obzir i to: okruženje, temperament, oblik lica, tip frizure i vaš stil odevanja svakako!

Kako da nosite minđuše u skladu sa frizurom?
 - Duga kosa i viseće minđuše i nije najbolje rešenje, jer će se imati utisak da vam rastu zajedno sa kosom, kratka kosa i male minđuše upadljivog sjaja su dobar izbor, asimetrične frizure sa asimetričnim minđušama više govore o stanju duha nego o stilu…

Kako da nosite minđuše u skladu sa bojom tena?
 - Boja minđuša mora biti u skladu sa bojom tena. Generalno rečeno, ljudi sa porcelanskim tenom ne treba da nose svetle ili super koloritne minđuše jer će one ili nestati na licu ili biti najupadljivije na svetu. Za njih su bolje opcije u tonovima srebra ili zlata sa biserima koji će ih učiniti otmenijim i zavodljivijim. Ako vam je koža u standardnom koloritu, minđuše u crvenoj ili crnoj boji će ipak bolje da izgledaju na Vama!

Kako god da jeste ukoliko izaberete prave za vas, svaka može biti princeza.

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search