Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

04. 02. 2020

Torba koju svi žele da nose

Street style nam takođe otkriva šta je moderno sada.

Modni mesec je zvanično počeo i editori, modeli kao i modni fanovi se šetaju od jedne do druge modne revije odeveni u kombinacije koje su podjednako relevantne kao i same revije. Iako revije na nedeljama mode u Njujorku, Londonu, Milanu i Parizu diktiraju trendove, street style nam takođe otkriva šta je moderno sada.

Nedelja mode u Kopenhagenu je prva u nizu i danska street style scena uvek ponudi savršen prikaz onoga što možemo da očekujemo u predstojećim nedeljama ovog meseca. Neosporno je da je The Pouch od Bottega Veneta torba koji morate da imate.

Nije neka novost da se popularnost Bottege lansirala u visine nakon što je vođstvo preuzeo Daniel Lee kao kreativni direktor 2018. „The Pouch“ je jedan od prvih dizajna koje je izbacio Lee, i ova velika kožna torba se mogla primetiti više puta kao aksesoar posetilaca nedelje mode u Kompenhagenu, naročito u kamel boji.

Ponekad, najpopularnija torba sezone nije i najpraktičnija. Srećom, jednostavan dizajn i njena veličina ovu torbu čine veoma upotrebljivom. Bez obzira da li ovog meseca planirate da posetite neku nedelju mode ili ne, možete pogledati kako su je drugi do sada uklapali u svoje stajlinge.

 

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search