Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

12. 12. 2019

Da li vam je važno kako izgledate na skijaškoj stazi?

Imamo par predloga za vas

Ski sezona uveliko počinje. Pored ski umeća, takođe možete pokazati svoj osećaj za stil i svoj osećaj za modu na padinama raznim skijaškim odevnim kombinacijama.

Spojite odeću koja laska figuri. Udobnost, toplina i otpornost na vodu uvek bi trebalo biti vaši prioriteti kada oblačite odeću za skijanje ili snovboard, ali to ne znači da ne možete izgledati i moderno. Potražite slatku krojenu jaknu koja se uvija u struku i nabavite odgovarajuće snežne pantalone koje iskaču na dnu. Možda gubite ravnotežu na padinama, ali nikada svoju ženstvenost!

Accessoar - ne zaboravite, sve je ipak u detaljima. Izaberite par rukavica koje odgovaraju vašoj odeći, koordinišite svoje naočare za sneg sa bojama snega i ne bojite se da unesete neku boju u izgled noseći šareni šal ili blistavu kapu. Možete čak i korak dalje i nabaviti skije ili snovboard kao vašu odeću. Danas mnogi brendovi prave posebne ženske skije i ženske snovboard-ove I ne samo da su lakši za manevrisanje, već su i posebno dizajnirani za žene. Zato razmislite o lepim printovima, trendi bojama i ženstvenim dizajnima.

Odvijte se od tradicionalnih balzama za usne - Mnogi kozmetički brendovi danas nude tonirane balzame i sjajeve za usne sa UV zaštitom. Ovogodišnja boja je boja vina.

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search