Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

08. 10. 2019

Frizure za jesen 2019.

Da li ste spremne za promene?

Jesenja sezona zahteva tople napitke, udobne džempere, i da, nove jesenje frizure. Kosa je ukras svake žene, zato ne oklevajte sa odlukom za veliku promenu frizure ili bar začinite svoj stil ove jeseni. Možda zvuči zastrašujuće izaći iz kuće sa džinovskom šnalom u kosi, ali možda vas zvezde holivuda ubede da krenete po ovaj modni aksesoar. A ako ste zadržali i dalje istu dužinu kose ili ne želite da menjate boju kose, imamo predloge za vas. 

Najbolji trendovi ove sezone uključuju ukosnice, razdeljak na sredini glave, šiške i niske repove. Bujne i lepršave, ili uglađene i ravne, veliki je izbor, pa možete pronaći ono što odgovara baš vašoj kosi i vašim željama.  

Iako se verovatno nećete kretati na plaži od septembra do decembra, morate se pripremiti za pravljenje razbarušenih talasa! Bez obzira da li želite stalnu promenu frizure ili jednostavno želite osvežiti svoj trenutni izgled, poznate ličnosti i modeli su nam dali pregršt ideja.

Zavirite u slike i pripremite se za sledeću veliku promenu!

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search