Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

28. 08. 2018

Poslovna inspiracija za jesenje dane

Bliže se hladniji dani

Povratak na posao, a zatim i početak jeseni otvaraju vrata novim modnim avanturama. Ove sezone je mnogo toga dozvoljeno, te smo pogledali šta se to već nosi na ulicama modnih prestonica i izdvojili neke kombinacije koje već možete da spremite za prve hladnije dane.

U prodavnice su već stigle jesenje kolekcije, trendovi su predstavljeni, a ono što se zadržalo je prisustvo 80ih i odela sa suknjama srednje dužine. Uz moćne blejzere nosimo i pantalone nešto opuštenijeg kroja, a jednostavnost ovih kombinacija oživećemo uz snake print cipele ili torbe.

Pored odela i animal printa, možete da se poigrate i sa teksurama, te uz poslovne pantalone ponesite teksas košulju i jaknu od prevrnute kože, koja će biti hit jeseni. Kada smo kod teksasa, farmerice i dalje možete da nosite sa haljinama, dok su nam iz 80ih ostali i volumen, kao i čizme sa naborima, koje nismo dugo videli.

Color block je trend 2013.godine, ali nikada nije sasvim otišao. Kako su u trendu zemljani tonovi, lako će biti da ih osvežite uz dozu color blocka, bilo da odaberete crveno i plavo ili ljubičasto i žuto.

Zavirite u galeriju kako biste pronašli jesenju poslovnu inspiraciju:

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search