Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

06. 12. 2017

Šik načini da nosite pruge ove sezone

Pruge nikad ne izlaze iz mode...

One samo postaju bolje i nosivije svake sezone. Postoji mnogo inovativnih i trendi načina da ih nosite. Pruge su jedan od najpopularnijih obrazaca u svetu mode. Najbolji dizajneri ih ponovo na nove načine upotrebljavaju u drugim bojama, uklapaju ih i sa drugim printovima. Od onoga što se moglo videti tokom prošlog modnog meseca pruge će biti jedan od vodećih obrazaca u trendu za 2018-tu. Zahvaljujući najnovijim trendovima pruge će biti dosta zabavne. Nikad nećete pogrešiti sa košuljom na pruge u kombinaciji sa teksasom. Ove košulje su baš bile u trendu u vrućim prolećnim i letnjim danima. Mogli ste da vidite uticajne u modi kako su poljuljali trendove sa plavim i belim, belim i crvenim i mnogim drugim kombinacijama boja. Ali čini se da će prugaste košulje biti tu još dugo. Za hladno vreme postoji mnogo različitih načina kako ih možete nositi. Slaganje je prvo modno pravilo koje morate praktikovati ove jeseni i zime. Udobni džemperi, teksas jakne i šik kaputi se perfektno slažu sa ovim košuljama. Naravno košulje sa kraćim rukavima su uvek su dobrodošle. Poznati modni blogeri vole da nose prugaste košulje u kombinaciji sa teksasom. Nije bitno da li je to par kul farmerki ili teksas jakna. Može oboje. Takvom izgledu možete dodati par čizama koje šalju dobru poruku i dodatke poput nakita i slično. Zvuči kao dobitna kombinacija.

Ako uspete da izvedete ovo svi će se oduševiti vašom modnom porukom. Raznobojne pruge su bile na svim modnim pistama ove godine. Imajte na umu da su provereni džemperi uvek u sjajnoj kombinaciji sa prugastim košuljama.

Moramo da promenimo originalnu kombinaciju crno belih pruga. Ovu kombinaciju poseduje svaka dama u svome garderoberu. Neke imaju haljine, majce, suknje a neke imaju takve pantalone. Ove stvari  su takođe najlakše za kombinovanje. Crno i belo se mogu uklopiti sa živahnim bojama kao što su crvena, plava ili zelena. Ako hoćete jednostavno držite se ove dve boje.

Izabrali smo 22 načina kako možete nositi pruge ove sezone.

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search