Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

27. 11. 2017

Kako nositi belu boju zimi

Ove zime zaboravite na stara modna pravila...

Beli komadi zimi su uvek rizični. Čak i najveći modni blogeri mogu napraviti greške sa ovom bojom tokom hladnih dana. Obično tokom zime težimo da nosimo tamnije boje. Crne i mornarske nijanse su favoriti za mnoge dame. Takođe su najsigurnij i garantuju elegantan i trendi izgled bez greške. Prošle zime glavni trend su bile nijanse bordo, braon i tamnozelene boje. Ali ove godine bela je vladala pistama i osvojila "ulični" stil. Ova boja je sjajna zato što se može kombinovati sa drugim bojama. Na primer uvek možeš uz belu kombinaciju dodati narandžasti džemper ili crvene čizme. Veliki debeli džemperi i haljine džemperi u beloj boji su neophodni ove zime. Mnogi modni influenceri su ih kombinovali sa asimtrečnim suknjama i martinkama. Čuvena modna ikona Olivia Palermo na svoju dzemper haljinu je dodala pojas i obula martinke. Za one koji odluče da nose sve belo, lepo je dodati torbu ili cipele u drugoj boji. Može biti bilo koja boja počevši od zlatne, crvene, crne...

Postoje stotine prekrasnih belih kaputa koji će vaš outfit učiniti modernim,a istovremeno vam biti i jako topli. Takođe i kožni su jako popularni. Oni su idealni za hladnije dane i svi vaši omiljeni modni influenceri poseduju makar jedan. Bele čizme i beli kaput - ništa ne može pobediti tu kombinaciju.

Pogledajte ove modne kombinacije koje uključuju puno belih komada.

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search