Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

16. 11. 2017

Moderni šalovi koji će vas utopliti ove zime

Šalovi su najsvestraniji aksesoar koji možete nositi zimi.

Sve je hladnije i hladnije tako da je vreme da izvadimo topli aksesoar iz ormara. Ako mrzite dosadni izgled uvek možete dodati šešire, marame i rukavice da osvežite svoj izgled. Šalovi su najsvestraniji aksesoar koji možete nositi zimi. Prvo, grejaće vas. I ako nađete onaj pravi upotpunićete izgled. Neverovatno je koliko dobar aksesoar može poboljšati vaš izgled. Dobar šal u odvažnoj boji uvek može učiniti tvoj izgled posebnim. Svako ko prati modu mora posedovati jedan u nekoj od ovih boja. Jarko plava, narandžasta, pa čak i zelena učiniće vaš izgled zapaženim. Ukoliko želite da odete nivo više neka to bude karirani šal. Crno-bela je moderna, ali može to biti i neka druga kombinacija.

Balenciaga šalovi su svuda. Možete videti uticajne blogere kako ih nose uz svoje kombinacije. Ovaj luksuzni brend ima mnogo različitih modela u svojoj ponudi. Logomanija je trend sada, pa ako uz to još imate i brendirani šal onda si u trendu ove sezone. Balenciaga pufnasti šalovi su najveći hit. Možete ih kombinovati i sa odelom, što znači da su jako nosivi uz sve kombinacije. Izabrali smo nekoliko kombinacija sa ovim šalovima, pa ako vam treba prava inspiracija za ove hladne dane onda ste na pravom mestu.

Proverite kako modni blogeri nose ovaj aksesoar .

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search